Gedragsteam opbouwen & aansturen

Voor organisaties & bedrijven


De juiste mensen op de juiste plek

Kennis van menselijk gedag kan je op meerdere manieren in een organisatie borgen. Wat het beste werkt is afhankelijk van de manier van werken en de doelstellingen in jouw organisatie.

Welke uitkomsten – op korte en lange termijn- zijn te verwachten? Wat zijn passende KPI’s? Hoe vergroot je intern kennis en vaardigheden? Welke competenties zijn nodig? Hoe betrek je de rest van de organisatie?  En niet onbelangrijk: welke investering in tijd en geld is nodig en (hoe) verdien je deze terug?

Wij hebben ervaring met al deze vraagstukken en helpen graag mee om gedragskennis ook in jouw organisatie blijvend te borgen. 

Onze experts beschikken ook over (project)managementervaring en kunnen ook indien gewenst gedragsteams tijdelijk leiding geven. Dat kan zijn om een nieuw team op te starten of om een bestaand team verder uit te bouwen.    

Jasper Nienhuijs

Jasper Nienhuijs

Arjan en Sanne hebben met veel deskundigheid en enthousiasme het GedragsLab binnen De Volksbank opgezet. Ze hebben ons laten zien waarom klanten doen wat ze doen en hoe dat te veranderen. Dit hebben we zeer succesvol ingezet bij onze maatschappelijke thema’s: zorgen voor financiële weerbaarheid bij onze klanten en het omarmen van duurzaamheid. Naast de inhoud hebben ze heel scherp oog wat organisatorisch nodig is om het gedrag van klanten structureel mee te nemen in onze klantbediening. Zo zorgen ze voor de juiste opleidingen en coachen ze collega’s. Door hun gedreven inzet is het GedragsLab echt verankerd in onze organisatie!

Jasper Nienhuijs, Manager Marktmanagement De Volksbank

Matthijs van Leeuwen

Mattheis van Leeuwen

De wijze waarop Arjan en Sanne gedragswetenschappen in organisaties verankeren is indrukwekkend. Ze zorgen voor een naadloze koppeling tussen wetenschap en bedrijfsleven. Het is prachtig om te zien hoe zij een gedragsteam opbouwen waar wetenschappelijke inzichten op een meesterlijke manier naar de praktijk worden vertaald. Volgens mij is de aanpak van Sanne en Arjan een voorbeeld hoe impactvolle wetenschappelijke inzichten niet dodelijk droog geïmplementeerd hoeven te worden, maar dat het ook met warmte, humor en bezieling kan. Zij laten zien dat wetenschap niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk kan zijn!

dr. Mattheis van Leeuwen, Universitair docent gedragsverandering & co-founder Behavior Change Group

Arrow icon

Onze andere diensten

Gedragsprojecten in de praktijk

Aan de hand van gedragswetenschappelijke inzichten gaan we samen aan de slag met een businessvraagstuk.

Hands icon

In-house gedragsexpertise

Gedragsexperts bij jullie op de vloer die werken aan vraagstukken en medewerkers hierin meenemen en opleiden.

Contact

Het opbouwen en aansturen van een gedragsteam is altijd maatwerk. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.