In-house gedragsexpertise

Voor organisaties & bedrijven


Een strategie voor in de praktijk

Tijdens in-housedagen gaan ervaren gedragsexperts van Behaviour & Beyond samen met medewerkers aan de slag. Op deze in-housedagen zijn we bij jullie op de vloer en steken onze handen uit de mouwen. We passen onze kennis en ervaring toe op door jullie gekozen vraagstukken en laten zien hoe jullie dit zelf (blijvend) kunnen toepassen.  

Deze aanpak heeft meerdere voordelen: zo wordt er direct aan een of meerdere vraagstuk(ken) gewerkt die jullie inbrengen. Ook ervaren medewerkers zelf hoe gedragsinzichten kunnen bijdragen aan meer effectiviteit. Tegelijkertijd maken medewerkers samen met ons cruciale ‘vlieguren’ in het uitvoeren van gedragsinterventies en het meten van de business impact. Op deze manier werken we direct aan oplossingen voor actuele vraagstukken en stomen we organisaties klaar om toekomstige vraagstukken zelf te kunnen oppakken.

In-house gedragsexpertise is een goed middel om op een laagdrempelige manier de organisatie kennis te laten maken met werken met gedragsinzichten. De juiste frequentie voor in-house dagen? Dat hangt helemaal van de wens van de opdrachtgever af. Om toch een idee te geven: in de praktijk zien we organisatie meestal kiezen voor 1 dag in-house gedragsexpertise per week.

Sanneke Langendoen

Sanneke Langendoen

Iedere zorgverzekeraar staat voor de uitdaging om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Hoe gids je verzekerden naar passende zorg- en gezondheidsoplossingen, wanneer je eigenlijk (nog) niet in beeld bent? Behaviour & Beyond ging de uitdaging met ons aan. Vanuit een heerlijke hands-on en pragmatische aanpak maken zij complexe kennis over de wetenschap toepasbaar in organisaties. Ze kennen de dynamiek van een complexe organisatie en weten haarpijn welke stappen te zetten om gedrag ook daadwerkelijk te borgen, startend vanuit kleine stappen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en dat maakt het ook heerlijk samenwerken. Als organisatie zijn we dan ook door Sanne en Arjan ‘beyond’ gegaan.

Sanneke Langendoen, Senior Expert Digitale Zorgmarketing & Gedrag VGZ

Arrow icon

Onze andere diensten

Gedragsprojecten in de praktijk

Aan de hand van gedragswetenschappelijke inzichten gaan we samen aan de slag met een businessvraagstuk.

Gedragsteam opbouwen & aansturen

Een gedragsteam bouwen vraagt om kennis van gedragsverandering, bedrijfskunde en ervaring met het aansturen van teams.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.