In-house gedragsexpertise

Voor organisaties & bedrijven


Een strategie voor in de praktijk

Tijdens in-housedagen gaan ervaren gedragsexperts van Behaviour & Beyond samen met medewerkers aan de slag. Op deze in-housedagen zijn we bij jullie op de vloer en steken onze handen uit de mouwen. We passen onze kennis en ervaring toe op door jullie gekozen vraagstukken en laten zien hoe jullie dit zelf (blijvend) kunnen toepassen.  

Deze aanpak heeft meerdere voordelen: zo wordt er direct aan een of meerdere vraagstuk(ken) gewerkt die jullie inbrengen. Ook ervaren medewerkers zelf hoe gedragsinzichten kunnen bijdragen aan meer effectiviteit. Tegelijkertijd maken medewerkers samen met ons cruciale ‘vlieguren’ in het uitvoeren van gedragsinterventies en het meten van de business impact. Op deze manier werken we direct aan oplossingen voor actuele vraagstukken en stomen we organisaties klaar om toekomstige vraagstukken zelf te kunnen oppakken.

In-house gedragsexpertise is een goed middel om op een laagdrempelige manier de organisatie kennis te laten maken met werken met gedragsinzichten. De juiste frequentie voor in-house dagen? Dat hangt helemaal van de wens van de opdrachtgever af. Om toch een idee te geven: in de praktijk zien we organisatie meestal kiezen voor 1 dag in-house gedragsexpertise per week.

Erik jan Sattler

Erik Jan Sattler

Als compliance officer weet ik hoe uitdagend het is om medewerkers te verleiden het gewenste gedrag te vertonen. Dat vereist meer dan het formuleren van regels of het maken van een gedegen gedragsanalyse. Voor een succesvolle en intrinsieke borging bij de mensen die het doen, is het noodzakelijk dat je begrijpt wat mensen beweegt en wat ze afhoudt van het gewenste gedrag. En dat je begrip hebt voor hoe ze omgaan met verandering. Ik heb de afgelopen jaren plezierig met Arjan en zijn team samengewerkt in het realiseren van een aantal succesvolle interventies op het gebied van naleving van wet- en regelgeving. Er ontstaat altijd energie.

Erik Jan Sattler, Compliance officer

Arrow icon

Onze andere diensten

Gedragsprojecten in de praktijk

Aan de hand van gedragswetenschappelijke inzichten gaan we samen aan de slag met een businessvraagstuk.

Gedragsteam opbouwen & aansturen

Een gedragsteam bouwen vraagt om kennis van gedragsverandering, bedrijfskunde en ervaring met het aansturen van teams.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.