Vergroot jouw
impact als
gedragsveranderaar

Voor gedragsveranderaars


Gedragsveranderaars bestaan er in alle soorten en maten. Postacademisch of universitair opgeleid, PhD-kandidaat, ervaren gedragswetenschapper of startende professional. Eén ding hebben we gemeen: we willen gedrag begrijpen en veranderen. De potentie van ons vakgebied is enorm, en de vraag naar gedragsspecialisten groeit.

Wij haken in op de vraag naar gedragskennis. Wij willen de wetenschap van gedragsverandering een vaste plek geven in organisaties. Een mooie uitdaging die niet eenvoudig is, maar wél mogelijk. Het begint met de weg vrijmaken in je bedrijf voor dit nieuwe expertisegebied. Niet iedereen begrijpt wat gedragsverandering inhoudt en wat het oplevert.

Ooit startten wij zelf als eenzame pioniers. We weten hoe dit voelt en voor welke uitdagingen je staat. Daarom weten we als geen ander wat je nodig hebt om breder impact te kunnen maken als gedragsveranderaar. 

Wil je weten hoe je zelf aan de slag kan om gedragskennis breder te integreren in je bedrijf? Onze diensten sluiten hierop aan, zodat jij je als gedragsveranderaar kunt blijven ontwikkelen. Wij staan voor je klaar. 

Speciaal voor gedragsveranderaars

Individuele begeleiding

Start een persoonlijk traject. Een van onze experts begeleidt en ondersteunt je bij het opzetten en uitvoeren van gedragsinterventies, of bij het verder integreren van gedragskennis binnen je bedrijf.

Inspiratiesessies

Laat je inspireren. We verzorgen regelmatig inspiratiesessies over het verankeren van gedragskennis in organisaties. Je leert van voorbeelden uit de praktijk en krijgt praktische handvatten om aan de slag te gaan.

Door blijven leren als gedragsveranderaar?
Schrijf je in voor onze mailinglijst

Een echte gedragsveranderaar is nooit uitgeleerd. Daarom organiseren we regelmatig inspiratiesessies. In deze inspiratiesessie leer je van voorbeelden uit de praktijk en nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Je loopt naar buiten met praktische tips en handvatten.