Going Beyond
Event 2024

De volgende stap in werken met gedragsinzichten in jouw organisatie


vrijdag 14 juni

13:30 – 17:00 met aansluitend borrel

Fort de Gagel - Gageldijk 167 in Utrecht

Graag nodigen we je uit voor het Going Beyond Event 2024!

Steeds meer grote organisaties, zowel bedrijven als overheidsinstanties, ontdekken de kracht van werken met gedragsinzichten. En het aantal gedragsteams en gedragsveranderaars is in opmars. Mooi! Maar het kan soms best uitdagend zijn om dit goed en blijvend in je eigen organisatie te verankeren.

Dus hoe til jij het werken met gedragsinzichten in jouw organisatie écht naar het volgende niveau? Om die vraag draait ons jaarlijkse Going Beyond event in 2024! Een middag speciaal ontworpen voor gedragsveranderaars en pioniers uit de publieke én private sector die nog veel meer impact willen maken met gedragsinzichten.

Geen standaard bijeenkomst, maar een actieve werkplaats waar je leert, toepast en je ambitie in plannen omzet – samen met vooraanstaande gedragsveranderaars en pioniers uit zowel de publieke én private sector. Laat je inspireren door de ‘lessons learned’ van de gedragsteams binnen het Behavoural Insights Team van het ministerie van Justitie & Veiligheid, de Volksbank, Ahold Delhaize, Interpolis, UWV & de Nederlandse Arbeidsinspectie. En door keynote sprekers drs. Sanne Reijnen & dr. Eva van den Broek.

Wegens het interactieve karakter van het event zijn er maar 50 kaarten, dus zorg dat je erbij bent!

Programma

13:30 – 14:00 Inloop met koffie & thee
14:00 – 14:20 Welkom
14:20 – 15:30 Keynote drs. Sanne Reijnen: Op weg naar een Behaviourally Informed Organisation: fases, rollen & impact. Aan de slag: waar staat jouw organisatie in het werken met gedragsinzichten?
15:30 – 15:50 Koffiebreak met lekkers
15:50 – 16:45 Keynote dr. Eva van den Broek: Behavioural public policy in Nederland: methodes, best practices en trends
Aan de slag: maak een plan van aanpak met volgende stappen voor jouw organisatie
16:45 – 17:00 Afsluiting
17:00 – 18:00 Borrel

Over de keynote sprekers

Sanne Reijnen

Sanne Reijnen, gedragspsycholoog

Sanne Reijnen is een ervaren gedragspsycholoog en founder van Behaviour & Beyond. Ze zette bij de Volksbank een van de eerste gedragsteams van Nederland op. Tegenwoordig zet ze haar expertise en ervaring in om organisaties te ondersteunen het werken met gedragsinzichten een vaste plek te geven. Daarnaast neemt Sanne anderen graag mee in de wondere wereld van gedragsverandering als docent en mentor.

Sanne Reijnen

Eva van den Broek, gedragseconoom & auteur van de bestseller 'Het bromvliegeffect'

Eva van den Broek is gepromoveerd gedragseconoom en oprichter van Behavioural Insights Nederland. Ze heeft 20 jaar ervaring met het ontwerpen en evalueren van gedragsinterventies voor beleid. Eva is auteur van de bestseller ‘Het bromvliegeffect’ en ‘De bromvliegmethode: gedragsverandering in 7 eenvoudige stappen’, adviseert organisaties over gedrag en geeft regelmatig publiekslezingen.

Route

Het Going Beyond Event vindt plaats in het prachtige Fort de Gagel in Utrecht. Het adres is Gageldijk 167. Kom je met het openbaar vervoer? Dan raden we je aan vanuit Utrecht Centraal de OV-fiets te pakken. Het is dan ongeveer 15 minuutjes fietsen. Kom je met de auto? Het Fort ligt aan de snelweg en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Ticket verkoop

Going Beyond Event 2024

116,16

35 op voorraad