Inspiratiesessies

Voor organisaties & bedrijven


Ontdek de onbegrensde mogelijkheden

Het toepassen van kennis uit gedragswetenschappen kan helpen om complexe bedrijfsvraagstukken efficiënter op te pakken. Wij laten je graag zien dat gedragskennis op vele wijze inzetbaar is, ook bij jouw vraagstukken. Wij verzorgen inspirerende en interactieve sessies voor medewerkers en management om te ervaren wat het voor de eigen organisatie kan opleveren.

De psychologie van gedragsverandering

Maar al te vaak gebruiken we – goed bedoeld! – methodes zoals informeren, opleiden, straffen en belonen om gedrag te sturen. Vaak met beperkt of tijdelijk resultaat en het verandert meestal niets aan de feitelijke oorzaken van dat gedrag. Inzichten uit de gedragswetenschappen bieden een oplossing. Bij deze inspiratiesessie laten we zien dat menselijk gedrag niet altijd rationeel is en dat onbewuste gedragsmechanismen een belangrijke rol spelen bij de wijze waarop mensen beslissingen nemen. Welke motieven en weerstanden spelen een rol? En welke gedragsveranderingstechnieken kan je het beste inzetten? Onze experts laten zien welke antwoorden de gedragswetenschappen op deze vragen geeft en hoe de wetenschap te vertalen naar jouw praktijk.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie?  Laat dan je contactgegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gedragsteam in de praktijk

Je hoort het steeds vaker: nudging units, behavioural insight teams of een GedragsLab. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de potentie in het opbouwen van eigen specialistische teams die zich bezighouden met het toepassen van kennis uit de sociale wetenschappen. Maar wat werkt nu wel en wat werkt niet? Wat zijn de voordelen van een eigen Gedragsteam? Hoe stel je zo’n team samen en bouw je het verder uit? Welke soorten teams zien we in de praktijk?

In de inspiratiesessie ‘Gedragsteam in de praktijk’ geven de gedragsteambouwers van Behaviour & Beyond antwoorden op deze vragen, delen ze ervaren uit de eigen praktijk en bekijken we samen welke eerste stappen jullie kunnen zetten op weg naar een eigen gedragsteam.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie?  Laat dan je contactgegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Maja Wasylczuk-Lubera

Maja Wasylczuk-Lubera

Working with Sanne and Arjan was a pleasure. Their knowledge and experience were the answer to our need to conduct a webinar for our Dutch clients. It was great that Behaviour & Beyond was so flexible and willing to go in-depth on topics that were of business importance to us. The opportunity to participate in the process of creating the training material during the review sessions was fantastic. This allowed us to make improvements on an ongoing basis and make sure the process was moving in the right direction. Thank you not only for the webinar, which was a success, but also for the whole process of preparing the event!

Maja Wasylczuk-Lubera – B2B Marketing Specialist Contrain

Marnix de Bruin

Marnix de Bruin

Arjan heeft een zeer inspirerende en enthousiaste sessie gehouden voor onze MOACircle. Heel erg gaaf om op deze manier ‘aangezet’ te worden om samen verder naar gedrag te kijken dan wat je op het eerste gezicht ziet. Echt een aanrader!

Marnix de Bruin, Organisatie Marketing Insights, Onderzoek en Analytics (MOA) Circle

Arrow icon

Onze andere diensten

Potentiescan

Het toepassen van kennis uit gedragswetenschappen kan helpen om complexe bedrijfsvraagstukken efficiënter op te pakken. Waar zit de potentie in jouw bedrijf?

Workshops

 In teamverband aan de slag met een vraagstuk uit de dagelijkse praktijk. Bij onze workshops werken we samen aan een oplossingsrichting op basis van gedragsinzichten.

Contact

Heb jij interesse in deze inspiratiesessie? Neem contact met ons op! Dan stemmen we deze op jouw wensen af.