Individuele begeleiding

Voor gedragsveranderaars


Vergroot je impact als gedragsveranderaar

Ben jij opgeleid tot gedragsveranderaar of gedragspsycholoog maar vind je het nog lastig om volledig zelfstandig gedragsvraagstukken aan te pakken? Of loop jij soms vast? Wij helpen je graag! Wij bieden individuele begeleiding die erop is gericht jou bij te staan in jouw uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij:

  • Het uitvoeren van projecten waarin gedragsinzichten worden toegepast in de praktijk
  • Het creëren van draagvlak en enthousiasme binnen een bedrijf voor
  • Het toepassen van gedragsinzichten
  • Het organisatorisch inbedden van gedragskennis in bedrijven
  • Het vertalen van onderzoeksresultaten naar een concrete business case

Wij koppelen je aan één van onze ervaren gedragspsychologen die jou begeleid om jouw impact te vergroten als gedragsveranderaar. De experts van Behaviour & Beyond hebben ervaring in de praktijk binnen diverse branches en meerdere vakgebieden. Zo vinden we voor jou altijd een passende sparringpartner waarmee je samen ‘vlieguren’ maakt.

Tessa de Haas

Tessa de Haas

“Sanne heeft mij enorm geholpen om mijn gedragsvraagstuk te concretiseren en de bepalende psychologische factoren vast te stellen. Ze is positief waarderend en kritisch in haar begeleiding. Ze sluit goed aan op wat er al is en waar je op voort kunt bouwen maar stelt ook scherpe vragen om je probleemstelling en doelgedrag helder te krijgen. Daarnaast was het fijn om bij het sparren over (het meten en analyseren van) psychologische factoren gebruik te maken van haar kennis en ervaring: hoe zorg je voor de juiste vraagstelling en een betrouwbare en valide meting. Voor mij de solide basis om passende interventies vast te stellen en te ontwikkelen.”

Tessa de Haas, Adviseur gedrag, leren en ontwikkelen, organisatieverandering

Michèle van de Craats

De contactmomenten met Sanne waren voor mij waardevol. Ik wilde graag het naadje van de kous weten en met Sanne kon ik echt de diepte in. Zij was net zo enthousiast en gedreven als ik. Op geïnteresseerde en prikkelende wijze stelde ze kritische vragen, verrijkte ze mijn blikveld en zorgde ze ervoor dat ik mijn casus tot een succesvol einde kon brengen. Op een prettige manier veel met en van Sanne geleerd!

Michèle van de Craats, Coördinator Team Congressen en Evenementen, Politie Nederland

Arrow icon

Meer voor gedragsveranderaars

Inspiratiesessies

Laat je inspireren. We verzorgen regelmatig inspiratiesessies over het verankeren van gedragskennis in organisaties. Je leert van voorbeelden uit de praktijk en krijgt praktische handvatten om aan de slag te gaan.

Contact

Wil je meer weten over onze individuele begeleiding? Neem dan contact met ons op.